Bemer hoidot!

Miten päädyin Bemer hoitoihin!

Oma tarinani!
Vuoden 2001 Tammikuussa minulle tehtiin polven tähystys koska vettä kertyi paljon ja polvi oli todella kipeä,tähystyksen jälkeen kun polvi oli turvoksissa ja ei taipunut koukkuun lainkaan kaaduin kotona jalan päälle jonka seurauksena polvessani olevat lihakset,kaikki neljä, menivät poikki tosin itse kuulin vain kolme napsahdusta mutta kuitenkin, kipu oli niin valtava että taju meinasi lähteä,yritin kävellä jalan kanssa n.1,5kk,sairaalasta kehoitettiin vaan  syömään lääkkeitä kipuun,eivät uskoneet että jotain oli vialla ,nousi korkea kuume ja jalka oli kuin jalkapallo, päätin lähteä päivystykseen yhtenä iltana(kipuraja tuli vissiin vastaan) ja siellä todettiin jalassa olevan vakava liikuntavamma,JUST,ajattelin että lyönkö nyt vai heti,OIKEASTI,olen soitellut ja soitellut, saadakseni apua jopa minut leikanneelle kirurgille otin yhteyttä,lääkkeitä vaan enemmän oli vastaus,ei siellä mitään ole,olen vain herkkä kivulle,MORJES  ajattelin minä.
Minut laiteettiin hätäleikkaukseen heti seuraavalla viikolla mutta vahinko oli jo tapahtunut,polvessani oli vamma jota ei saa enää korjattua,oli kierukassa vikaa, sieltä löytyy myös pehmytkudos reumaa(luut hankaa yhteen)epämuodostunut koko lumpio,vettä kerääntyy koko ajan ja krooninen kipu loppuelämäksi! JEE,tästä se elämä alkaa,voi luoja!
Leikkauksen jälkeen olin pyörätuolissa ,odotin että saan sen ihme vekottimen jalastani pois(laite joka pikkuhiljaa venytti lihaksiani "käyttökelpoiseksi"),sitten alkoi kävelyn uudelleen opettelu,se oli enemmänkin henkistä kuin fyysistä,en luottanut jalkaani,pelkäsin kaatuvani aina kun otan askeleet,(niin monta kertaa tuli raahattua maassa itseäni päästäkseni määränpäähän)
onneksi vanhin lapsista oli jo melkein kolme,osasi hakea puhelimen jos tarvi soittaa apua
Keppien kanssa harjoittelin ja sainkin aika hyvin jalan toimimaan mutta ompelijan työt sain unohtaa siihen paikkaan!Minulle ehdotettiin jopa sairaseläkkeele jäämistä,HEI ,OLIN 26 VUOTIAS ENKÄ TODELLAKAAN HALUA SAIRASELÄKKEELLE!!!! Liikuntaa en voinut harrastaa,ei hyppelyä eikä mitään muutakaan,jalka jäykistyi välillä tosi pahasti ja vei aikaa ennenkuin se suoristui taas,piti hommata automaatti autokin sen vuoksi
Meni monta vuotta eteenpäin,niin ja näin, kunnes näin tv:stä Zumba mainoksen,ajattelin että tuota voisin ehkä tehdä,voisin harrastaa jotain liikuntaa,tilasin  levyt koska IHANA  mieheni yllytti ja pian olinkin menossa ohjaaja koulutukseen 2010!
Alussa kun tunteja oli vähän polvi ei reagoinut mitenkään mutta tuntien lisäännyttyä alkoi polvi reagoida tosi voimakkaasti,itku tuli kun ajattelin että tässäkö tämä nyt sitten oli,en voi tehdä työtä josta niin kovasti nautin ja joka  ei tunnu työltä.
2011 Marraskuussa ystäväni Raija kertoi Bemer patjasta(oli toki aikaisemminkin maininnut mutta en ollut siinä tilanteessa että olisi kiinnostanut minua)koska kerroin ongelmista ja vuodatin kyyneleitäni hänelle.
Raija tuli patjan kanssa meille,kertoi tuotteesta jne. Tuote jäi meille sinä samana iltana: EN OLE KERTAAKAAN OTTANUT KIPULÄÄKETTÄ POLVEANI VARTEN SEN JÄLKEEN,ennen otin buranaa melkein  päivittäin kipuihin 400-800 mg,ihan hirveä määrä kun näin jälkikäteen ajattelen
Otan yöhoidon ja aamuin ja illoin 8min./kerta/hoito ja tietenkin tuntia ennen ja tuntien jälkeen hoidot   AIVAN MAHTAVA TUOTE!

EN VAIHTAISI SITÄ MISTÄÄN HINNASTA, se on auttanut meidän koko perhettä!
Kallis se oli,TODELLA KALLIS, mutta nyt kun ajattelen voin tehdä työtä jota rakastan,koko perhe saa siitä apua ,kasvukipuihin ,ihottumiin,flunssat,erillaisiin särkytiloihin ja yleiseen perusterveyden tukemiseen!
BEMER AKTIVOI KEHOSI ITSE PARANTAMAAN ITSESI,ITSE PATJA EI "TEE" MITÄÄN!
ELI LOPPUJEN LOPUKSI HINTA ON PIENI HYÖTYYN NÄHDEN!!!!!!!!
Tässä tarinani miksi ja miten olen päätynyt BEMER hoitoihin,AINOAAN HOITOON JOKA MINUA ON AUTTANUT!
Kiitos Ystävälleni Raijalle!


Bemer hoidot

 
FYSIKAALINEN BEMER® VERISUONITERAPIA

} Tiesitkö että mikroverenkierto kattaa 74 % kokonaisverenkierrosta.

} Mikroverenkierron häiriöt vaikuttavat monella tavalla mm. terveyteen,
energiatuotantoon, solujen aineenvaihduntaan.

} Fysikaalisella BEMER® verisuoniterapialla voit vaikuttaa tehokkaasti
näihin yllämainittuihin kehon toimintoihin. Tukee kehon toipumista,
rappeumavaivojen hoidoissa, kehon omien itsesäätelymekanismien kautta

} Huippu-urheiluun, stressistä ja univaikeuksista kärsiville. Itsehoitoon
tarkoitettu. Käytetään myös tukihoitona hoitolaitoksissa. Helppo
käyttää.
Turvallinen, ei sivuvaikutuksia. Vain 8 min aamulla ja 8 min illalla.

MitenBemer-teknologia toimii mikroverenkierrossa?
Vähentää tulehdusriskiä, vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa eli nostaa vastustuskykyä, parantaa elinten ja kudosten aineenvaihduntaa, parantaa kehon puolustuskykyä, nopeuttaa haavojen paranemista, nostaa endorphinen (onnellisuushormonin) tuotantoa, vähentää stressiä, nopeuttaa luutumista ja urheilusuoritusten jälkeen palautumista.

Soita ja kysy lisää!
LiikuntaPiste La Vidan tiloissa sinulla on mahdollisuus saada myös hoitoja ajanvarauksella!

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Kirsi | Vastaa 07.02.2014 17.23

Moikka, kestääkö tuo Bemer hoito sen 8min vai pidemän aikaa? Mitä maksaa?

Mia 09.02.2014 21.29

Heips, normaali hoito kestää n. 28 min. ja se maksaa 20€/krt jos varaat 5krt saat sen 80€

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

01.04 | 08:04

HUOMIO! TÄMÄN AAMUN 1.4 OLEVA PAVARE TUNTI ON PERUTTU,ÄÄNI HUKASSA

...
31.03 | 12:21

Nyt FoamRoller tunneilla käydään uusia lihaksia läpi joten jos kärsit kireistä lihaksista,pahoistajumituksista tule tunnille kokeilemaan rullaa Ma 20:05-21

...
18.03 | 20:34

30.3 ei ole Pilatestuntia!!!

...
07.03 | 21:23

Hei Mirja,seuraavat päivätanssit ovat 1.4 klo. 13-15 ja vaikka se on aprillipäivä niin se ei ole pila Tervetuloa tanssimaan

...
Tykkäät tästä sivusta